İZMİR / TİRE - Aydınoğulları İlkokulu

Aydınoğulları İlkokulu

Dere Mahallesi Hekimhamamı Caddesi No 28 Tire İZMİR
Değerlerimizin ışığında, çağdaş eğitimle mutlu ve başarılı bireyler.
Misyon
Çağdaş Eğitim Öğretim ortamı ve programlarıyla geçmişini bilen, toplumumuzun ahlaki ve etik değerleri ışığında çevresine saygılı, kendini tanıyarak yetenek ve becerilerinin farkında bireyleri bir üst öğrenime kazandırmak.
Başarılar
27 Aralık Koşu Yarışmalarında farklı yıllarda Takım 1.2. ve 3.lükleri bulunmaktadır. Biri Masa Tenisi 2.liği olmak üzere Toplam 26 kupa.
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Normal ( Tekli Öğretim )
08:40 / 12:20 13:25 / 15:00
Kalorifer (Katı Yakıtlı)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Tire´ye ulaşım TCDD Basmane´den kalkan Trenler ile yada Otogardan Gaziemir Torbalı güzergahından Minibüsler ile sağlanmaktadır.İlçe Merkezinden yürüyerek yada Şehir içi dolmuşlar kullanılarak okulumuza ulaşılabilir.
TİRE
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine Otoban Yolu ile 104 km Torbalı üzerinden Ücretsiz geçişli yollardan 83 km. Tire ilçe merkezine 2 km mesafededir.
Proje Çalışmaları
2015/2016 Eğitim Öğretim yılında başvuruda bulunduğumuz Beyaz Bayrak Projesi Kapsamında 2016 yılı Haziran ayında Beyaz Bayrak alma hakkı kazanmıştır.